Erikoispuhdistus

Erikoispuhdistus

Lähes kaikki lika ja pinttymät on mahdollista saada poistettua ja pestyä! Pintamateriaalien mukaan suunnitellut erikoispesumme ovat erinomainen ratkaisu moniin ongelmiin, missä kotikonstit eivät enää riitä.

Homeen poisto

Homeet etenkin kylpyhuoneessa on valitettavan yleinen ongelma, eikä ihme sillä kosteus yhdistettynä suihkussa käynnistä seinille roiskuvaan rasvaan ja likaan antaa bakteereille ja homeille erinomaisen kasvupohjan. Homeet ovat kotikonstein erittäin vaikea saada pestyä ja monesti onnistuneenkin pesun jälkeen palaavat nopeasti takaisin!
Homeenpoistossa saamme tehokkaasti poistettua kaikki pinnoille kasvamaan päässeet homeet. Etenkin ihmiselle myrkyllisen mustahome ja punahome on hyvä saada poistettua mahdollisimman varhaisessa vaiheessa terveyshaittojen ja kylpyhuoneen vaurioiden minimoimiseksi!

Noen poisto

Noki, jokaisen puusaunan, takan tai uunin omaavan ihmisen ikuinen vastustaja. Pinttyneen noen peseminen on vaikeaa ja joiltain pinnoilta mahdotonta. Noki on vesiliukoista ja hienojakoista likaa ja oikeanlainen puhdistus on tarpeen, jos haluaa välttyä kodin lisävahingoilta. Me huolehdimme, että noki saadaan pestyä pois pohjamateriaaleja vahingoittamatta!

Rasvan poisto

Rasvalikaa voi olla kaakelipinnoilla mutta myös muilla kodin ja erityisesti keittiön pinnoilla. Vaikeat ja pinttyneet tahrat voivat vaatia tehopuhdistajien tai emäksisten pesuaineiden käyttöä.

Kalkin poisto

Erikoispesuaineita ja erilaisille pinnoille sopivia mekaanisia menetelmiä hyödyntäen saamme massiivisetkin kalkkijäämät poistettua metalli ja jopa lasipintoja myöten. Kalkki on erittäin ikävän näköinen ja hankalasti poistettava pinttymä, mitä monet yrittävät kaikenlaisilla konsteilla onnistumatta poistaa. Meidän menetelmillämme on mahdollista saada lähes kaikilta pinnoilta kalkkijäämät poistettua, mukaan lukien metalli ja lasipintoja!

Ruosteen / Metallijäämien poisto

Samoin kuin edellä mainitun kalkin kanssa ruosteisen veden ja/tai metallisista putkista aiheutuneiden ikävien ja vaikeasti poistettavien jälkien ja värjäytymien poisto ei kotikonstein monesti onnistu. Me emme kuitenkaan haasteita karsasta ja käyttämillämme menetelmillä saamme vaikeatkin pinttymät pois.

Erikoiskivien pesu

Marmorit tai muut erikoiset kivipinnat kannattaa puhdistaa asianmukaisilla tavoilla ja oikeilla menetelmillä. Nämä arvokkaat erikoiskivet ovat yleensä pehmeää huokoista ja herkästi vaurioituvaa ja sotkeentuvaa pintaa. Meidän erikoismenetelmillämme tehokas pesu on mahdollista pintoja vaurioittamatta!

Muu erikoispesua tarvitseva pinta

Erikoispesut tilanteen ja materiaalin mukaan. Valitsemme aina tilanteeseen sopivimman pesumenetelmän pohja materiaaleja vaurioittamatta. Katsastamme aina pestävän tilan etukäteen ja varaamme arviointikäynnin mukaan tarvittavat pesuaineet ja välineet.