ravintolat

Ravintolat

Ravintoloissa on paljon haasteita tilojen ylläpidossa. Asiakkaiden vierailusta aiheutuvat sotkut ja keittiön toiminnasta tulevat rasvat aiheuttavat haasteita puhtaana pitoon ja luovat pahimmillaan, jopa vaaratilanteita ravintoloissa kun rasvaa tai vettä päätyy lattialle.

Pintasaari auttaa mielellään näiden ongelmien poistamisessa tai ainakin lieventämisessä. Erikoispuhdistuksen ja suojapinnoite ratkaisujen avulla voidaan pintojen ylläpitoa helpottaa merkittävästi ja samalla tehdä asiakastiloista viihtyisämmän näköiset kun kaikki lika saumoista ja kulmista saadaan pois ja suojapinnoituksen jälkeen ne on myös helpompi pitää puhtaina.

Ekologinen

Näyttävä

Vaivaton

Kestävä

WC tilat

WC tiloja on vaikea pitää puhtaana asiakkaat ovat monesti sotkuisia ja töhrijöitä on liikkeellä paljon. Asiakkaat monesti kiinnittävät paljon huomiota juuri WC tiloihin ja monet pitävät niitä vertauskuvan yleiseen siisteyteen. Likainen ja pahalta haiseva WC ei hirveästi ainakaan edesauta ruokahalua ja asiakaskokemusta ja pahimmillaan, jopa pilaa sen.

Pintasaaren tarjoamilla erikoispuhdistuksilla saadaan pinnat taas oikeasti siistiksi ja ja suojaamalla helppohoitoisiksi. Parhaimmillaan jopa aktiivisessa käytössä olevat haasteelliset miesten WC:t voidaan saadaan lähes hajuttomiksi suojapinnoituksen jälkeen.

Ruokailutilat

Asiakkaiden jäljiltä jää paljon sotkuja pöydille ja muille pinnoille. Pöydät kyllä yleensä pyyhitään aina asiakkaiden välissä, mutta niihin jää helposti pesuainejäämiä tai kuivuneita sotkuja, mitä on pikaisesti pyyhkäisemällä vaikea saada pois.

Pintasaarelta löytyy useampikin erillainen suojapinnoiteratkaisu näihin ravintolan sisustuksesta ja toiminnasta riippuen oli kyseessä sitten kangas, kaakeli, puu tai kivi pinta me autamme teitä sen ylläpidossa.

Keittiöt

Keittiön tiimellyksessä tulee paljon sotkuja ja rasvaa kaikille keittiön pinnoille, jotka vaativat paljon työtä niiden puhtaana ja turvallisena pitämiseksi. Suojapinnoittamalla pinnat saadan keittiön pinnoista paljon helppo huoltoisemmat kun mm. vettä ja rasvaa hylkiviltä pinnoilta on helppo saada rasvat ja sotkut pois.