Julkisivut

Julkisivut

Julkisivujen ylläpito ympäristöstä riippuen voi olla todella hankalaa. Ympäröivä kasvillisuus, liikenne ja töhrijät voivat aiheuttaa isoja ja monesti kalliita ongelmia jos julkisivun haluaa pitää siistinä ja edustavana.

Me Pintasaarella olemme erikoistuneet tällaisten ongelmien ratkaisemiseen. Kohteissa sovellettavilla erikoispuhdistus menetelmillämme voidaan julkisivun edustavuus palauttaa jopa alkuperäiseen uskoonsa.

Erilaisilla tilanteeseen sopivilla suojapinnoite vaihtoehdoilla voidaan pinnat suojata, niitä rasittavia ongelmia vastaan.

Ekologinen

Näyttävä

Vaivaton

Kestävä

Itsensä uhraava pinnoite

Itsensä uhraava suojapinnoite on erinomainen ratkaisu töhrijöitä vastaan. Tyypillisesti kun pinta on sotkettu spraymaalilla, tussilla tai tarroilla on pinta vaikea saada täysin puhtaaksi. Etenkin spraymaalien poisto betoni tai tiili-pinnoilta jättää monesti ruman vaalean jäljen, koska pinta herkästi kuluu rajun graffitin poiston yhteydessä.  Suojaamalla pinnan itsensä uhraavalla PSS20 pinnoitteella on töhryjen poisto helppo toteuttaa alla olevia pintoja vaurioittamatta ja jälkiä jättämättä.

Itsensä puhdistava pinnoite

Maanteiden lähettyvillä tai Metsän lähettyvillä sijaitsevien rakennusten julkisivuille ja katoille päätyy paljon tie-ja siitepölyä ja muuta likaa. DTOX pinnoite on ulkopintojen suoja-aine, jonka pinnalta sadevesi huuhtoo lian pois. Käsitellystä pinnasta tulee ns. ”itsepuhdistuva” ja samalla tuote puhdistaa ympäröivää ulkoilmaa auringon valon avulla. Suojaamalla julkisivun DTOX pinnoitteella on julkisivuista ja kattopinnoista huolehtiminen helpompaa ja halvempaa, sillä pinnoite vähentää tehtävän työn tarvetta merkittävästi.