taloyhtiot

Taloyhtiöt

Pintasaarelta löytyy taloyhtiöille monenlaisia ratkaisuja. Taloyhtiöiden yhteiset saunatilat, rappukäytävät ja julkisivut ovat monesti vuosien varrella päässeet kulumaan ja kulahtamaan. Rappukäytävien huolimaton vuosikymmeniä toistettu vahaus on monesti tummentanut alunperin kauniit rappukäytävän lattiapinnat lähes tunnistamattomaksi, saunatilat ovat kuluneet ja kulahtaneet eivätkä ole kutsuvan oloisia ja julkisivut saattavat olla pesun ja huollon tarpeessa. Meidän palvelu valikoimaamme yhdistämällä voi näistä pinnoista ja tiloista saada taas siistit, kauniit ja helpommin huollettavat!

Ekologinen

Näyttävä

Vaivaton

Kestävä

Rappukäytävät

Poistamalla vuosien vahakerroksen rappukäytävästä voidaan rappukäytävän pinnat palauttaa alkuperäiseen loistoonsa ja suojaamalla ne pinnalle sopivalla suoja pinnoitteella voidaan vahauksen tarve poistaa ja pinnat pitää alkuperäisessä kunnossa.

Saunatilat

Vanhojen ja kuluneiden saunatilojen huolto ja suojaus onnistuu meiltä käden käänteessä. Yhdistämällä erikoispuhdistuksen, Silikonisaumojen vaihdon, Laattasaumojen vaihdon ja suojapinnoituksen voidaan tilat saada helpoohoitesmmaksi, kestävämmäksi ja näyttämään lähes uuden veroisilta.