Suojapinnoite

Suojapinnoite

Nanoteknologiaan pohjautuvat suojapinnoitteiden käyttäminen pinnoilla on tehokas tapa suojata pinta likaa, rasvaa, vettä, graffitteja, UV- säteilyä, hometta ja monta muuta ongelmaa vastaan pinnan ulkonäköä tai koostumusta muuttamatta.

Helpottaa merkittävästi pintojen puhdistamista

Suojaa pintoja ja pidentää niiden käyttöikää

Ehkäisee homeiden ja mikrobien kasvamista alustalla

Erittäin pitkäikäinen ratkaisu, kestää vuosia

Suojapinnoitus

Suojapinnoite on kestävä pinnoite, mikä ei näy, tunnu tai haise ja soveltuu lähes kaikille pinnoille (Marmori, Erikoiskivet, Betonit, Metallit, Kaakelit, Lasi, Muovi, Puu, yms.) antaen kestävän suojan, josta jopa graffitit lähtevät helposti jälkiä jättämättä. Suojapinnoitteen toiminta pohjautuu sen hydro- ja oleofobiseen eli vettä, rasvaa, öljyä, kevyitä happoja, yms. hylkivään ja tefloniakin alhaisempaan pintajännitykseen. Tämä mahdollistaa sen, että teflonin tavoin lika ei pääse pinttymään pinnalle ja siitä on siksi helppo pestä liat pois.

Suojapinnoituksen edut

Pinnoitteen asennuksen jälkeen pinnat on helppo puhdistaa, monesti pelkkää vettä käyttäen. Vahojen käyttötarve poistuu. Sillä pinnoite on hankausta kestävä eikä sitä voi pestä pois. Ulkokäytössä pinnoite suojaa Suomen vaihtelevien sääolosuhteiden aiheuttamaa rapautumista vastaan sillä se suojaa UV-säteilyltä rapautumiselta, kun vesi ei enää pääse imeytymään pinnoitettuihin materiaaleihin. Kylpyhuone käytössä vesi ei myöskään pääse enää samalla tavalla imeytymään saumoihin ja sitä mukaa laattojen alle, mikä nopeuttaa kylpyhuoneen kuivumista huomattavasti. Nämä pinnoitteen ominaisuudet pidentävät pintojen käyttöikää vuosilla.

Miksi valita suojapinnoite?

Käyttämämme suojapinnoitteet ovat CE-merkittyjä, myrkyttömiä ja hengittäviä, minkä takia ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi kylpyhuoneen tai julkisten tilojen suojaksi.

Mikäli pinnoite annetun takuuajan jälkeen alkaa kulumaan on se aina helposti uusittavissa!